B-vitamin, vitaminok

ÖnmegvalósításEzoterikaSzerelemHoroszkópFejlődésTerápiaÉletvitel

B-vitamin, vitaminok

Hirdetés:
Érdekességek a B-vitaminokról

B-17, az alternatív rákgyógyszer

A B-17 vitamin ( Laetrile, Amigdalina ) alternatív rákgyógyszer, injekció és tabletta a rákos sejtek csökkentésére, megszüntetésére, valamint szaporodásuk megállítására. Tulajdonképpen olyan természetes kemoterápia , aminek nincsenek káros mellékhatásai .

Elõnye: A klinikai leírások alapján sokkal hatékonyabb a hagyományos kemo- és sugárterápiánál . Használható a hagyományos terápiák közben is (kemo és sugárterápia), ebben az esetben csökkenti azok káros mellékhatásait is. A B-17 vitaminnak nincsenek kellemetlen és káros mellékhatásai. Egy hónap alatt látványos eredményeket lehet vele elérni!

Hátránya: Kialakult daganat esetében injekcióba kell beadni , (lehetõleg intravénásan, de muszkulárisan is lehet) mert úgy több hatóanyag jut be a véráramba. Hatékonysága a bevitt dózis nagyságával egyenesen arányos. A tablettás kiszerelést inkább az injekciómentes napokon, vagy alacsony daganati sejtszám esetén célszerû kúraszerûen alkalmazni. Tablettát alkalmazhatunk a kúrák után, fenntartás, megelõzés céljából is!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a készítmény egyáltalán nem mérgezõ és számottevõ kellemetlen mellékhatásai nincsenek és soha nem is voltak. Ha ön olyan információt kapott, hogy a B-17 vitaminban lévõ szerves cián esetleg mérgezõ, akkor ne felejtse el : a cián nagyon fontos eleme az egészséges szervezet mûködésének . Szabályozza a vérnyomást, fájdalomcsillapító hatású, nagyon sok hormonnak és vitaminnak az alapanyaga , elpusztítja a rákos sejteket , csökkenti az izületi gyulladásokat és fájdalmakat. Tehát nem káros, hanem fontos !

B-17.hu

Tévhit, hogy a B-vitaminok hízlalnak

Ha nem szedünk más vitaminokat is mellé, felboríthatják az anyagcserénket, és így valóban hizlalhatnak. De nem a B-vitaminok, hanem a felborult anyagcsere, és a többi vitamin hiánya és az emiatt megnövekedett étvágy okozza ezt. Amennyiben a többi vitaminnal együtt, arányosan visszük be a B-vitaminokat is, akkor azok nem fogják felborítani az anyagcserét, és nem növekszik meg a testsúly, sõt az egyénileg optimális testsúly elérését segítik!B-vitaminok részletesen

Vízben oldódó vitaminok.

Legfontosabb szerepük a következõkben van: egészséges idegek, bõr, szemek, haj, máj, száj, izomtónus, emésztés, depresszió kezelése, zsír- és szénhidrát anyagcsere, fehérje anyagcsere.

B-vitaminoknak köztudomásúan stressz-csökkentõ hatása van.

A rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget.

A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget.

Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivõ anyagok és az idegsejtek felépítésében.

A kolinnak és az inozitolnak emellett koleszterin-szint csökkentõ hatása is van.

A B-vitaminok pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is. Aki nem akar nyugtató szerekhez vagy altatóhoz nyúlni, akinek a sok idegesség miatt lecsökkent az étvágya, annak a legkézenfekvõbb és legegészségesebb megoldás a B-vitaminok fogyasztása.

B-vitaminok tételesen

B1-vitamin (thiamin)
B2-vitamin (riboflavin)
B3-vitamin (niacin vagy niacinamid)
B4-vitamin (M-vitamin, folsav)
B5-vitamin (pantoténsav)
B6-vitamin (piridoxin, piridoxál vagy piridoxamin)
B7-vitamin (H-vitamin, biotin)
B8-vitamin (kolin)
B9-vitamin (inozitol)
B10-vitamin (PABS: para-amino-benzoesav, angolul: PABA)
B12-vitamin (kobalamin)
B13-vitamin (orotsav)
B15-vitamin (panamasav)
B17-vitamin (laetril)


B-vitamin, vitaminok kapcsolódó oldalak:
Vitaminok © Konyhamuveszet © Gasztronomia © Taplalkozas © Etelek © Gyogynovenyek ©
Rebirthing * Gestalt * Családfelállítás * Rendszerállítás * Erõszakmentes kommunikáció
Affection
SZERETET
SPIRITUÁLIS
EZOTERIKUS
JÓSLÁS, TAROT
HOROSZKÓP
ÖNMEGVALÓSÍTÁS
ÉLETMÓD
TÁPLÁLKOZÁS
GURUK, MESTEREK
PLUSZ EZO

Utolsó látogatókYrisz hirdetés
Rebirthing
Gestalt
EMK
Családfelállítás

Harmónia fejlődés hirdetés
Aktuális programok
Mentálhigiéné
Rogers-i megközelítés
EMK.
Önérvényesítés
Mediáció
Colon-hydro
Légzés

Villanyszerelő hirdetés
Villanyszerelés Bp.
Szeretet ©  2007-2014Weboldal hozzáadás © Add To Net 2011-2014 Tudatosság - Ingatlan - Életmód - Web Katalógus - Támogatás: Önmegvalósítás, Harmónia fejlődés